Veteranen2023-04-20T16:35:53+02:00

Veteranen Club Arnolduspark (VCA)

Welkom bij de VCA! VCA is de afkorting van Veteranen Club Arnolduspark; de benaming veteranen is eigenlijk een beetje misleidend, want mannen en vrouwen vanaf 40 jaar kunnen al lid worden. Maar dit is dus de naam waaronder we bekend zijn. Vanaf het voorjaar spelen we in teams, bestaande uit 4 vrouwen en 4 mannen, gedurende 12 vrijdagavonden vanaf 19.30 uur tennis op Tennisclub Arnolduspark. Je speelt verdeeld over die 12 avonden ongeveer 6 maal. Op deze avond spelen we een gemengd dubbel, een dames-en een herendubbel. De avond wordt afgesloten met een drankje en hapje op het gezellige terras van de Tennisclub Arnolduspark. Voordat we aan deze competitie beginnen, houden we altijd een openingstoernooi. Het seizoen wordt afgesloten met een slottoernooi en een BBQ.

We zoeken nieuwe leden

Het aantal leden van onze club is in de loop der jaren minder groot geworden doordat sommigen last kregen van een blessure of vanwege hun leeftijd. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Kosten: ben je geen lid van TC Arnolduspark dan zijn er twee mogelijkheden:

  1. Lid worden met een zomer lidmaatschap ad €200,– om onbeperkt vrij te kunnen spelen;
  2. Als introducee per speelavond via het bestuur van VCA een bedrag van €10,– betalen.

Daarnaast vragen wij een zeer bescheiden bijdrage van €15,– voor o.a. de aanschaf van tennisballen en prijsjes voor openings- en slottoernooi. Dus meld je aan als je 40 jaar of ouder bent en het leuk vindt om je bij ons aan te sluiten. Neem contact op met de secretaris van het bestuur Wim de Graaf.

Het bestuur van de Veteranen Club Arnolduspark bestaat uit:

Hans Kas
Hans KasVoorzitter
Wim de Graaf
Wim de GraafSecretaris
Johan van der Zwan
Johan van der ZwanPenningmeester
Cock Beckman
Cock BeckmanWedstrijdleider
Coby van der Zwan
Coby van der ZwanPR